Uutiset

19.05.2020 klo 19:55

Johtajaneuvoston muistio ja ohjeita kolon avaimista

Johtajaneuvoston muistio löytyy nettisivuilta sekä tästä ! Ryhmänjohtajille on saapunut lippukunnanjohtajat...

17.05.2020 klo 12:09

Alkupamaus 2020

Tervetuloa kaikki HHH:n jäsenet samoajista aikuisiin ALKUPAMAUKSEEN 7.-8.8.2020 B-P majalle Siikaniemeen! Jos korona suo niin...

07.05.2020 klo 15:16

Hollolan Hirvenhiihtäjien toiminta keväällä ja kesällä 2020

TIEDOTE Suomen partiolaiset julkaisi 6.5.2020 tarkennuksia linjauksiin koskien partiotoiminnan jatkumista valtakunnallisesti koronapandemian...

20.05.2020 klo 15:54

Hollolan Hirvenhiihtäjien omat geokätköt

Hollolan Hirvenhiihtäjien omat geokätköt Olemme piilottaneet Tiilikankaan ja Hollolan kirkonkylän alueille lippukuntamme...

12.05.2020 klo 12:17

Etäpartiota HHH:ssa

Vaikka partiotoiminta on tällä hetkellä fyysisesti taolla ei se tarkoita suinkaan sitä, että toiminta kokonaan...
Omatoimiset PT-kisat Tiilijärvien maastossa!

Vaikka kolokerrat ja retket ovat hetkellisesti tauolla niin mikään ei estä liikkumasta luonnossa! Siksi olemmekin luoneet virtuaaliset partiotaitokilpailut, joihin kuka tahansa voi osallistua koska tahansa. Sarjoja meillä on kaksi: pienten sarja ja isojen sarja. Lähde siis perheesi kanssa tai itseksesi vähän kisailemaan! Nopeutta et tarvitse vaan rastien suorittaminen huolella on olennaista.

Tarvitset osallistuaksesi vain älypuhelimen, jossa on gps-paikannin. Paikannusta tarvitaan, jotta peli osaa aktivoida teille oikeassa kohtaa oikean rastin. Mitään fyysistä rastia ei maastossa ole!

Älä kokeile toimivuutta kotona vaan vasta paikan päällä, koska kisojen toteutuksesta johtuen osallistujien määrä on rajoitettu.

 

Pienten sarja (perhepartio, sudenpennut ja seikkailijat)

Rata kulkee Vähä Tiilijärven ympäri eli matkaa kertyy noin 1,5km. Aloitusrasti on Vähä Tiilijärven uimarannalla.

Mene osoitteeseen play.seppo.io valitse että olet pelaaja, jonka jälkeen syötä pelin PIN-koodi, joka on 778G96. Onnea matkaan!

 

Isojen sarja (tarpojat, samoajat, vaeltajat ja aikuiset)

Rata kulkee Tiilijärvien maastoissa ja päättyy Heinsuon kentälle. Matkaa kertyy noin 5,5km. Aloitusrasti on Vähä Tiilijärven uimarannalla.

Mene osoitteeseen play.seppo.io valitse että olet pelaaja, jonka jälkeen syötä pelin PIN-koodi, joka on 5BBC67. Onnea matkaan!


Takaisin