Uutiset

23.01.2020 klo 09:24

Tervetuloa muistelemispäivään!

Tervetuloa HHH:n muistelemispäivään ti 18.2.2020! Muistelemispäivänä juhlitaan...

07.01.2020 klo 17:17

Välipamaus 2020

Välipamaus 2020 keräsi kolmekymmentä samoajaa, vaeltajaa ja aikuista suunnittelemaan kevään 2020 toimintaa Kutajoen...

01.12.2019 klo 17:29

LPHS:n retki Pinnolaan 11.-13.10.

Seikkalija ryhmä Lentävätpotatohirvisarviset kävivät lokakuussa retkellä pinnolassa. Alta löytyy...

29.11.2019 klo 08:38

Nuija kävi syyskokouksessa!

Lippukunnan syyskokouksessa 20.11. nuija viuhui kovaan tahtiin! Syyskokouksessa hyväksyttiin lippukunnan ensi vuoden...

25.11.2019 klo 21:43

Partiokirkko 6.12.

Partiokirkko 6.12. Holloan Hirvenhiihtäjien perinteinen partio- ja lupauksenanto kirkko järjestetään Hollolan...
Hirvenhiihtäjät Reissussa Tampereella!

Hollolan Hirvenhiihtäjät näkyi ja kuului Reissu 2015 –paraatiretkipäivässä

Hämeen partiopiirin paraati toteutettiin tänä vuonna koko päivän kestävänä paraatiretkipäivänä Tampereella. HHH lähti Reissu 2015 –tapahtumaan isolla joukolla, bussi oli täynnä ja muutama tuli muulla kyydillä. Marssivahvuus oli kaiken kaikkiaan 57 henkilöä. Tampereelle odotettiin noin 4000 partiolaista, joista suuri osa jalkautuisi paraatin jälkeen Särkänniemen huvipuistoon. HHH:n tilaamat putkihuivit olivat ensiesittelyssä julkisesti ja ne jaettiin kaikille Reissaajille menomatkalla.

Tampereella jalkauduttiin linja-autoasemalla ja lähdettiin kävellen kohti Koskipuistoa ja lähtöselvitystä. Lähtöselvityksen aikana Reissaajia viihdytti Mansesteri-niminen rap-kokoonpano ja lähtöselvityksen aikana jaettiin myös iso liuta ansiomerkkejä hämäläisille partiolaisille. Lähtöselvityksen jälkeen koko vajaan 4000 partiolaisen porukka marssitettiin Hämeenkadun kautta kohti Särkänniemeä. HHH piti sen verran kovin ääntä sekä jo lähtöselvityksen että koko paraatimarssin aikana, että koko Tampere varmasti tietää mistä keltaisiin putkihuiveihin sonnustautunut lippukunta on kotoisin. ”…Hollolasta kajahtaa. HOO-HOO-HOO!”

Äänet käheinä huutamisesta saavuttiin Särkänniemeen ja aikataulujen sopimisen ja ohjeistuksen jälkeen Hirvenhiihtäjät hajaantuivatkin nopeasti ympäri huvipuistoa; hetkessä kohtaamispaikaksi sovitulla aukiolla ei ollutkaan kuin johtajanelikko. Varsin hyvin muutama tuhat partiolaista sopii Särkänniemen kokoiseen huvipuistoon, ilmeisesti suurimmat jonotukset syntyivät ruokailun yhteydessä. Välissä kävimme kannustamassa Tiikerit-laumaa sudenpentukilpailujen palkintojenjaossa ja sitten ohjelma jatkui taas laitteiden parissa kiertäessä. Huivien avulla Hirvenhiihtäjät tunnisti jo kaukaa keltaisesta väristä ja mm. palkintojenjaon yleisössä oli hienosti näkyvä ”keltainen alue”.

Koska koko hallitus oli Reissussa mukana, oli reissupäivän lomaan sovittu myös hallituksen kevään viimeinen kokous, joka pidettiin Plevnassa. Sillä aikaa muut Hirvenhiihtäjät jatkoivat Särkänniemen invaasiota, kunnes koitti lähdön hetki ja kotimatka Hollolaan. Sunnuntai-iltana kotiutui käheä-äänisiä ja väsyneitä, mutta tyytyväisiä Hirvenhiihtäjiä.

Kiitos kaikille osallistuneille, niin johtajille ja mukana olleille aikuisille kuin myös äänekkäille ja näkyville junioreillemme. Tällaisen porukan kanssa on hieno reissata!

 

Katso kuvia, joihin Hirvenhiihtäjät ovat päässeet mukaan


Lisää kuvia ja Reissun tunnelmia voi käydä katsomassa myös Hämeen Partiopiirin kuvagalleriasta: http://hameenpartiopiiri.kuvat.fi/kuvat/Medialle/Reissu2015/


Jantunen 


Takaisin