Uutiset

19.05.2020 klo 19:55

Johtajaneuvoston muistio ja ohjeita kolon avaimista

Johtajaneuvoston muistio löytyy nettisivuilta sekä tästä ! Ryhmänjohtajille on saapunut lippukunnanjohtajat...

17.05.2020 klo 12:09

Alkupamaus 2020

Tervetuloa kaikki HHH:n jäsenet samoajista aikuisiin ALKUPAMAUKSEEN 7.-8.8.2020 B-P majalle Siikaniemeen! Jos korona suo niin...

07.05.2020 klo 15:16

Hollolan Hirvenhiihtäjien toiminta keväällä ja kesällä 2020

TIEDOTE Suomen partiolaiset julkaisi 6.5.2020 tarkennuksia linjauksiin koskien partiotoiminnan jatkumista valtakunnallisesti koronapandemian...

20.05.2020 klo 15:54

Hollolan Hirvenhiihtäjien omat geokätköt

Hollolan Hirvenhiihtäjien omat geokätköt Olemme piilottaneet Tiilikankaan ja Hollolan kirkonkylän alueille lippukuntamme...

12.05.2020 klo 12:17

Etäpartiota HHH:ssa

Vaikka partiotoiminta on tällä hetkellä fyysisesti taolla ei se tarkoita suinkaan sitä, että toiminta kokonaan...
Roihu tulee! Ilmoittautuminen aukeaa 1.11!

 

 

Sunnuntaina 1.11 aukeaa ensi kesän suurleirin eli Roihun ilmoittautuminen, joten tässä pieni tietopaketti siitä, mitä tässä kohtaa tiedämme ja myös teidän tulisi tietää.

No mikä ihme se Roihu oikein on?

Roihu on Finnjamboree 20.–28.7.2016 Evolla. Kyseessä ei ole mikään pieni leiri, sillä osallistujia odotetaan jopa 15 000! Ei siis todellakaan mitään jokavuotista huvia päästä näin isolle leirille täällä Suomessa (edellisen kerran Kilke 2010)! Ohjelmat tulevat olemaan sellaisia, että ne kuullostavat utopistisilta etukäteen, mutta toteutuessaan ne ovat mahtavia elämyksiä. Esimerkiksi samoajille tulee olemaan Roihulla ilmailuohjelmaa -erään huhupuheen mukaan tämä saattaisi olla kuumailmapallolla lentämistä! Oli huhuilla perää tai ei niin melkoisia spektaakkeleita ohjelmissa on luvassa joka tapauksessa.

 

Kuka pääsee leirille?

Roihu on tarkoitettu tarpojille, samoajille, vaeltajille ja aikuisille. Eli toisin sanoen kaikki, jotka ovat syntyneet vuonna 2004 tai sitä ennen pääsevät mukaan leirille. (Perheleirit ovat tietysti erikseen, mutta siitä kiinnostuneet käykää itse tutustumassa aiheeseen http://roihu2016.fi/perheleiri.)

 

Mitä tämä lysti sitten maksaa?

Roihun suunnalta on ilmoitettu, että leiri maksaa 220-240€. Mitä enemmän on osallistujia niin sitä matalemmaksi osallistumismaksu jää. Lippukunta tukee jokaista Roihulle lähtijää alustavien puheiden mukaan 50 eurolla.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu tuttuun tapaan Kuksan kautta ja siihen tarkemmat ohjeet ja ilmoittautumislinkki ilmestyvät Roihun nettisivuille osoitteeseen http://roihu2016.fi/osallistujille/ilmoittautuminen. Ilmoittautuminen on avoinna 1.11.2015-24.1.2016, joten aikaa on!

(Psst! Ja sitä aikaa kannattaa ehkä käyttää, koska 30.10 Kuksassa tehdään palvelinten siirto, joten hyvällä lykyllä koko järjestelmä ei toimi 1.11. Maltti on valttia!)

Ilmoittautumista ennen sinun tulee päivittää KAIKKI tietosi Kuksaan niin, että ne ovat täysin ajan tasalla! Tarkistakaa erityisesti vanhempien yhteystiedot, koska Kuksassa olevien tietojen perusteella lähtevät leirikirjeet ja muut informaatiot Roihun suunnalta.

Ilmoittautumisen voi perua ilman kustannuksia 31.3.2016 mennessä, jonka jälkeen leirimaksua ei palauteta ilman lääkärintodistusta (Roihulla on olemassa kuitenkin kesätyö- ja kesälomatakuu niitä varten joiden kesäsuunnitelmat ovat avoinna. Tämä koskee kuitenkin vain ja ainoastaan pestissä olevia! Kysy jos tämä koskee sinua!)

 

Missä siellä nukutaan?

Teltassa. Majoitumme yhdessä Kymen Vartion ja Myllykylän Harjuvuokkojen kanssa yhteisessä savussa, jonka vahvuus tulee olemaan 50 hengen luokkaa. Jos olit vaikkapa Ilveksellä niin tiedät mikä on homman juju.

Pestiä vailla?

Roihulla kaikilla aikuisilla, vaeltajilla ja samoajilla on pesti. Aikuinen! Jos sinulla ei ole vielä pestiä niin mene ja vilkaise millaisia avoimia hommia olisi tällä hetkellä tarjolla: http://roihu2016.fi/pestit. Samoajien ja vaeltajien pesit ovat osa-aikaisia ja ovat lähinnä pieniä ennalta ilmoitettuja askareita. Nämä pestit tulevat jakoon myöhemmin.

 

Kysy Joonalta joona.halinen (a) gmail.com lisää, jos jokin askarruttaa!

 


Takaisin