Uutiset

28.10.2018 klo 20:15

Mukaan suunnittelemaan Juhlaleiriä 2019?

Hirvenhiihtäjät täyttävät ensi vuonna 60 vuotta ja juhlaleiriä vietetään tällä kertaa talvella...

04.10.2018 klo 13:29

Syyskokouksen kokouskutsu ja hallitushakua!

' Lippukunnan sääntömääräinen syyskokous järjestetään tänä vuonna maanantaina...

16.09.2018 klo 21:55

Samoajat ja tarpojat fillaroimassa Tennilän maastoissa

Alunperin koko viikonlopun tapahtumaksi suunniteltu Fillarihaikki typistyi lopulta päiväretkeksi ilmeisesti kun lauantaiksi luvatut...

17.09.2018 klo 08:10

Sinustako partiolainen?

Hei juuri sinä! Hollolan Hirvenhiihtäjät on elinvoimainen lippukunta, joka toimii ympäri Hollolaa tehden yli 200...

18.08.2018 klo 09:57

Muistamisia Alkupamauksessa

Alkupamauksen lipunnostossa muistettiin ansioitunutta hirvenhiihtäjää sekä pestattiin tulevan toimintakauden...
Rankisen sauna sai uuden katon
 
Lauantai 21.10. 2017 oli onnen ja uudistumisen päivä Rankisen rantasaunalle. Haperoksi käynyt katto sai uudet pellit ja koko rakennus kohentui aivan uudelle levelille. Neljä äijää ja yksi kisälli - Uppis, Pipari, Veka, Hyny ja Janne - pistivät sahat soimaan ja naulapyssyt paukkumaan jo aamuhämärissä, ja illan tullen uusi kate oli paikallaan. Sivusta seuraten oli pakko vain ihastella ammattilaisten jämäkkää työskentelyä. Siinä ei turhia liikkeitä tehty eikä tupakkitaukoja pidetty.
 
Keittiöhenkilökunnan vinkkelistä peltikattotalkoot olivat myös menestys. Näet ylenpalttisilla kiitoksellahan sitä elää taas seuraaviin talkoisiin. Hekle ja minä (Tilli) olimme lupautuneet kokkaamaan, mikäli nakkisoppa ja kaffebufeé kelpaisivat. Soppaa tehtiinkin kattilan täydeltä ja luvattiin vielä lisätä lientä, jos pohja alkaisi kesken kaiken paistaa. Työskentely kirpeässä syyssäässä ja ateriointi takkatulen loimussa takasivat, että ruoka teki kauppansa.
 
Pakko vielä sanoa, että oli kiva päivä muistojemme Rankisella! Tuli jopa mieleen, että mitäpä jos 50+ tulisi tänne joku kerta viettämään rentoa viikonloppua, samalla siinä hoituisi pienet talkootkin. Tekemistä siellä kyllä riittää. Mitäs sanotte?
 
Tilli

Takaisin