Uutiset

19.02.2018 klo 14:08

Sudenpentujen talviretket Rankisella

Kettujen ja Käpysienilehmien esiintyjäretki Rankisella 2.-4.2.2018 Lasku sujui hyvin pulkkamäessä....

13.01.2018 klo 17:19

MUISTELEMISPÄIVÄ 22.2.2018

Tervetuloa lippukunnan yhteiseen muistelemispäivään torstaina 22.2.2018. Tämän vuoden teemana on vaikuttaminen....

09.01.2018 klo 13:22

Välipamauksessa tarkasteltiin Hirvenhiihtäjien kevättä

HHH loppiaisen välipamauksessa su 7.1. kokoontui uusi hallitus ensimmäistä kertaa ja tarkennettiin lippukunnan...

06.12.2017 klo 22:20

Partiokirkko kokosi Hirvenhiihtäjiä kirkonkylälle

Itsenäisyyspäivä alkoi jo hämärtymään kun Hollolan vanha kivikirkko alkoi jälleen kerran täyttyä...

25.11.2017 klo 18:33

Jälkimerkkipäivää Suomi100-teemalla!

Hirvenhiihtäjien kaikkien sudenpentujen yhteinen jälkimerkkipäivä Suomi100-teemalla. Päivän aikana opittiin...
HHH 22+ Gourmeeta Kuusen Alla 23.-24.9.2017

Hiljalleen uudelleen käynnistelty HHH 22+ Klubi oli treenaamassa kokkaus- ja retkeilytaitoja Evolla seitsemän osallistujan voimin syyskuun loppupuolella. Mukana oli kokeneita partiokonkareita ja tuoreempia partiolaisten vanhempia – tukevan ruokalistan, metsässä nukutun yön ja noin 15km patikoinnin jäljiltä tunnelma oli kohdillaan ja aikuisten partiohenki vahva! Monessakin otteessa muisteltiin omia sudenpentu- ja vartioaikoja. Pienellä kotona suoritetulla etukäteisvalmistelulla retkiruokavaihtoehdot ovat äärettömät, Evolla kokkailtiin muun muassa paellaa, metsäsienirisottoa, paahdettua bataattia ja hevosen sisäfileetä, sekä trangialla valmistettua suklaakakkua. Nuotiolla aamiaiseksi valmistetuissa croissanteissa saati banaanipannareissakaan ei ollut valittamista. Trangian ja nuotion lisäksi kokeiltiin retkellä myös kaasupoltinta sekä erilaisia risukeittimiä.

Mikäli haluat kokeilla sukaakakun valmistusta, tässä 22+ Klubin ohje:

Sinol trangia, vatkauskulho, vispilä, foliota, leivinpaperia.

4 munaa

250g tummaa suklaata

 

1.     Erottele valkuaiset kulhoon, ja keltuaiset erikseen talteen (esim. kuksaan).

2.     Täytä trangian poltin piripintaan ja sytytä. Kaada trangian isompaan astiaan vettä ja laita kiehumaan. Laita kansi vesikattilan päälle ja vuoraa kansi kahdella foliolla, ja sulata suklaa folion päällä.

3.     Tällä välin vatkaa valkuaiset vaahdoksi. Kun suklaa on sulaa, sekoita siihen keltuaiset yksitellen, jonka jälkeen varovasti sekoita seos valkuaisvaahtoon.

4.     Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun pienempään astiaan ja laita isompaan vesiastiaan kellumaan, kansi paistinpannumaisesti päälle.

5.     Anna kakun ”vaaputtaa” noin 1,5h ja kakku on valmis. Huom! Tarkista välillä että isossa kattilassa riittää vettä koko kypsennysajan.


Takaisin