Uutiset

28.10.2018 klo 20:15

Mukaan suunnittelemaan Juhlaleiriä 2019?

Hirvenhiihtäjät täyttävät ensi vuonna 60 vuotta ja juhlaleiriä vietetään tällä kertaa talvella...

04.10.2018 klo 13:29

Syyskokouksen kokouskutsu ja hallitushakua!

' Lippukunnan sääntömääräinen syyskokous järjestetään tänä vuonna maanantaina...

16.09.2018 klo 21:55

Samoajat ja tarpojat fillaroimassa Tennilän maastoissa

Alunperin koko viikonlopun tapahtumaksi suunniteltu Fillarihaikki typistyi lopulta päiväretkeksi ilmeisesti kun lauantaiksi luvatut...

17.09.2018 klo 08:10

Sinustako partiolainen?

Hei juuri sinä! Hollolan Hirvenhiihtäjät on elinvoimainen lippukunta, joka toimii ympäri Hollolaa tehden yli 200...

18.08.2018 klo 09:57

Muistamisia Alkupamauksessa

Alkupamauksen lipunnostossa muistettiin ansioitunutta hirvenhiihtäjää sekä pestattiin tulevan toimintakauden...
HitiusHaltiusHortius Rankisella

Perjantaina retkeä aloiteltiin vanhempien ikäkausien toimesta saapumalla Rankiselle hyvissä ajoin ennen pimeän tuloa. Alkuillan ohjelmassa oli puolijoukkueteltan pystyttämistä. Emme lähteneet hakkaamaan teltan kiiloja routaiseen maahan vaan harjoittelimme lumikiilojen tekoa. Teltta nousi paikalleen enemmän tai vähemmän vauhdikkaasti, jonka jälkeen alkoikin jo spekulaatio tulevan yön kipinävuoroista. Illan aikana kisailimme vielä tietovisan merkeissä, jonka kysymykset herättivät keskustelua vielä tulevinakin päivinä.

Lauantaina aamu valkeni kirpakassa pakkasessa, mikä ei kuitenkaan ollut haitannut ulkona nukkuneita. Aamutoimien jälkeen jakauduimme valmistelemaan tulevan päivän aktiviteetteja: osa suuntasi hakemaan sudenpentuja ja seikkailijoita Mustamaantien risteyksestä, kun taas loput nikkaroivat viiden hengen suksia. Kun koko porukka oli saatu Rankiselle alkoivat ohjelmat rullata. Pienimmille oli samoajien johdolla leikkejä ja aikuiset pähkivät Hawuteltan pystytyksen kanssa. Totutusti lauantain lounas oli vilkas kun koko lähes 70 henkinen joukko söi yhtäaikaa ylämökillä. Lounaan oli vuorossa kolme erilaista rastia: nikkarointi, jossa rakenneltiin krokettimailoja, pilkkiminen, jossa kovimmat kalamiehet kertoilivat kalavaleitaan samalla kaloja naaraten ja Survivor-rata, jossa testattiin ryhmien kykyä toimia yhdessä ja heidän erätaitojaan. Päivällisen jälkeen pidettiin hieman vapaa-aikaa ja vähitellen kello alkoikin olla jo sen verran, että sudenpennut alkoivat suunnata kotia kohti. Muut laskivat mäkeä ja rakentelivat majoja saunan jo lämmitessä iltaa varten. 

Viimeinen aamu ei ollut läheskään niin kylmä kuin edellinen vaan hyvinkin miellyttävä, koska ennusteiden plussakelit eivät vielä olleet saapuneet. Aamupäivä sujui telttoja purkaessa ja muita tavaroita autoon kannellessa sekä siivoillessa paikkoja. 

Kuvia retkeltä alla:

 

HitiusHaltiusHortius
Takaisin