Uutiset

13.01.2019 klo 19:21

Talviretkeilyn ABC Talvijuhlaleirillä

Hollolan Hirvenhiihtäjien vuoden 2019 juhlaleiri järjestetään hiihtolomalla. Talviolosuhteissa retkeily on toki...

29.12.2018 klo 20:12

Juhlaleirille ilmoittautuminen on auki!

Lähde mukaan HHH:n 60 v juhlaleirille Rismalahteen! Hollolan Hirvenhiihtäjät on perustettu 12.4.1959 ja...

29.12.2018 klo 13:01

Pöytäkirjoja nettisivuille

Pöytäkirjat-kansiossa on nyt 15.10. pidetyn syyskokouksen pöytäkirja sekä 25.11. pidetyn johtajaneuvoston muistio....

28.11.2018 klo 22:42

Suomalaisen kirjakaupan paketointivuorot

Suomalaisen kirjakaupan paketointivuorot ovat jälleen täällä!Oheisesta listasta näet kohtuu realiaikaisen tarpeen...

25.11.2018 klo 21:53

Välipamaus 2019

Välipamaus kutsuu jälleen loppiaisena. Aloitamme yhdessä juhlavuoden Parinpellossa 6.1. klo 11-18. Ohjelmassa ulkoilua,...
HitiusHaltiusHortius Rankisella

Perjantaina retkeä aloiteltiin vanhempien ikäkausien toimesta saapumalla Rankiselle hyvissä ajoin ennen pimeän tuloa. Alkuillan ohjelmassa oli puolijoukkueteltan pystyttämistä. Emme lähteneet hakkaamaan teltan kiiloja routaiseen maahan vaan harjoittelimme lumikiilojen tekoa. Teltta nousi paikalleen enemmän tai vähemmän vauhdikkaasti, jonka jälkeen alkoikin jo spekulaatio tulevan yön kipinävuoroista. Illan aikana kisailimme vielä tietovisan merkeissä, jonka kysymykset herättivät keskustelua vielä tulevinakin päivinä.

Lauantaina aamu valkeni kirpakassa pakkasessa, mikä ei kuitenkaan ollut haitannut ulkona nukkuneita. Aamutoimien jälkeen jakauduimme valmistelemaan tulevan päivän aktiviteetteja: osa suuntasi hakemaan sudenpentuja ja seikkailijoita Mustamaantien risteyksestä, kun taas loput nikkaroivat viiden hengen suksia. Kun koko porukka oli saatu Rankiselle alkoivat ohjelmat rullata. Pienimmille oli samoajien johdolla leikkejä ja aikuiset pähkivät Hawuteltan pystytyksen kanssa. Totutusti lauantain lounas oli vilkas kun koko lähes 70 henkinen joukko söi yhtäaikaa ylämökillä. Lounaan oli vuorossa kolme erilaista rastia: nikkarointi, jossa rakenneltiin krokettimailoja, pilkkiminen, jossa kovimmat kalamiehet kertoilivat kalavaleitaan samalla kaloja naaraten ja Survivor-rata, jossa testattiin ryhmien kykyä toimia yhdessä ja heidän erätaitojaan. Päivällisen jälkeen pidettiin hieman vapaa-aikaa ja vähitellen kello alkoikin olla jo sen verran, että sudenpennut alkoivat suunnata kotia kohti. Muut laskivat mäkeä ja rakentelivat majoja saunan jo lämmitessä iltaa varten. 

Viimeinen aamu ei ollut läheskään niin kylmä kuin edellinen vaan hyvinkin miellyttävä, koska ennusteiden plussakelit eivät vielä olleet saapuneet. Aamupäivä sujui telttoja purkaessa ja muita tavaroita autoon kannellessa sekä siivoillessa paikkoja. 

Kuvia retkeltä alla:

 

HitiusHaltiusHortius
Takaisin