Uutiset

15.03.2019 klo 19:31

Johtatulien ilmoittautuminen on alkanut - Kassarotan terveiset

JOHTAJATULET HÄMEENLINNAN EVOLLA 30.8.–1.9.2019 Johtajatulet on ainutlaatuinen johtajuusseminaari, joka...

23.02.2019 klo 20:16

Hollolan hirvenhiihtäjät toivottaa hyvää muistelemispäivää!

HHH vietti muistelemispäivää jo 19.2. pikku-tiilijärven ympäristössä. 49...

21.02.2019 klo 09:55

60v juhlailtanuotio 24.2

17.02.2019 klo 17:00

Kevätkokouksen kokouskutsu

Lippukunnan sääntömääräinen kevätkokous järjestetään tänä vuonna perjantaina 1.3. klo...

03.02.2019 klo 22:08

Muistelemispäivä 19.2.

Tule mukaan muistelemispäivään! Partiolaiset ympäri maailman viettävät...
Muistamisia Alkupamauksessa

 

Alkupamauksen lipunnostossa muistettiin ansioitunutta hirvenhiihtäjää sekä pestattiin tulevan toimintakauden luotseja. Veetille luovutettiin II luokan Mannerheim-solki. Ohessa soljen luovutuksen yhteydessä höpisty puheenparsi.

 

Alkupamaus -18


Veeti Haliselle on myönnetty II luokan Mannerheim-solki. Lippukunta onnittelee ja toivottaa asenteellista jatkoa partiopolulle, minne tahansa se Veetiä viekin!


Ansiomerkin perusteluissa sanotaan seuraavaa:

“II luokan Mannerheim-solki voidaan myöntää 17–18-vuotiaalle partiolaiselle, joka partio- ja muussa toiminnassaan on sitoutunut partion arvoihin ja toiminut ansiokkaasti sekä innostuneesti partiotehtävissä. Mannerheim-solki ei ole jokaisen aktiivisen, nuoren partiolaisen tunnus, vaan saajan tulee erottautua saman ikäisistä muista partiolaisista siinä, että partioaate ja sen toteuttaminen näkyvät hänen elämässään.”


Partioihanteet (vaeltaja):

  • Kunnioittaa toista ihmistä
  • Rakastaa luontoa ja suojella ympäristöä
  • Olla luotettava
  • Rakentaa ystävyyttä yli rajojen
  • Tuntea vastuunsa ja tarttua toimeen
  • Kehittää itseään ihmisenä
  • Etsiä elämän totuutta


Nämä kaikki ominaisuudet toteutuvat Veetissä. Partiolaisen tunnus “Ole valmis!” kuvaa loistavasti Veetin asennetta niin partioon kuin muuhunkin elämään. Veeti on valmis ottamaan haasteen vastaan eikä epäröi laittaa itseään likoon, hän tekee täysillä sen minkä tekee. On ollut hienoa huomata muutos aloittelevasta tarpojavartion johtajasta vaeltajaksi ja se kuinka Veeti on itse teroittanut tuoreille tarpojajohtajille samoja ennakoinnin ja valmistautumisen oppeja joiden osalta tuntui aikanaan Veetillä itsellään olevan haastetta. Olen iloinen että saan aitiopaikalta seurata nuorten kasvua niin johtajina, partiolaisina kuin ihmisinä. Veeti, kiitos siitä ajasta jonka annat lippukunnalle ja partiolle!

Jesselle, Heiskalle ja Jantuselle luovutetetiin luotsien pestipinssit merkiksi tärkeästä pestistä, jossa he tukevat lippukunnan nuoria johtajia.

 

 

 


Takaisin