Uutiset

28.10.2018 klo 20:15

Mukaan suunnittelemaan Juhlaleiriä 2019?

Hirvenhiihtäjät täyttävät ensi vuonna 60 vuotta ja juhlaleiriä vietetään tällä kertaa talvella...

04.10.2018 klo 13:29

Syyskokouksen kokouskutsu ja hallitushakua!

' Lippukunnan sääntömääräinen syyskokous järjestetään tänä vuonna maanantaina...

16.09.2018 klo 21:55

Samoajat ja tarpojat fillaroimassa Tennilän maastoissa

Alunperin koko viikonlopun tapahtumaksi suunniteltu Fillarihaikki typistyi lopulta päiväretkeksi ilmeisesti kun lauantaiksi luvatut...

17.09.2018 klo 08:10

Sinustako partiolainen?

Hei juuri sinä! Hollolan Hirvenhiihtäjät on elinvoimainen lippukunta, joka toimii ympäri Hollolaa tehden yli 200...

18.08.2018 klo 09:57

Muistamisia Alkupamauksessa

Alkupamauksen lipunnostossa muistettiin ansioitunutta hirvenhiihtäjää sekä pestattiin tulevan toimintakauden...
Muistamisia Alkupamauksessa

 

Alkupamauksen lipunnostossa muistettiin ansioitunutta hirvenhiihtäjää sekä pestattiin tulevan toimintakauden luotseja. Veetille luovutettiin II luokan Mannerheim-solki. Ohessa soljen luovutuksen yhteydessä höpisty puheenparsi.

 

Alkupamaus -18


Veeti Haliselle on myönnetty II luokan Mannerheim-solki. Lippukunta onnittelee ja toivottaa asenteellista jatkoa partiopolulle, minne tahansa se Veetiä viekin!


Ansiomerkin perusteluissa sanotaan seuraavaa:

“II luokan Mannerheim-solki voidaan myöntää 17–18-vuotiaalle partiolaiselle, joka partio- ja muussa toiminnassaan on sitoutunut partion arvoihin ja toiminut ansiokkaasti sekä innostuneesti partiotehtävissä. Mannerheim-solki ei ole jokaisen aktiivisen, nuoren partiolaisen tunnus, vaan saajan tulee erottautua saman ikäisistä muista partiolaisista siinä, että partioaate ja sen toteuttaminen näkyvät hänen elämässään.”


Partioihanteet (vaeltaja):

  • Kunnioittaa toista ihmistä
  • Rakastaa luontoa ja suojella ympäristöä
  • Olla luotettava
  • Rakentaa ystävyyttä yli rajojen
  • Tuntea vastuunsa ja tarttua toimeen
  • Kehittää itseään ihmisenä
  • Etsiä elämän totuutta


Nämä kaikki ominaisuudet toteutuvat Veetissä. Partiolaisen tunnus “Ole valmis!” kuvaa loistavasti Veetin asennetta niin partioon kuin muuhunkin elämään. Veeti on valmis ottamaan haasteen vastaan eikä epäröi laittaa itseään likoon, hän tekee täysillä sen minkä tekee. On ollut hienoa huomata muutos aloittelevasta tarpojavartion johtajasta vaeltajaksi ja se kuinka Veeti on itse teroittanut tuoreille tarpojajohtajille samoja ennakoinnin ja valmistautumisen oppeja joiden osalta tuntui aikanaan Veetillä itsellään olevan haastetta. Olen iloinen että saan aitiopaikalta seurata nuorten kasvua niin johtajina, partiolaisina kuin ihmisinä. Veeti, kiitos siitä ajasta jonka annat lippukunnalle ja partiolle!

Jesselle, Heiskalle ja Jantuselle luovutetetiin luotsien pestipinssit merkiksi tärkeästä pestistä, jossa he tukevat lippukunnan nuoria johtajia.

 

 

 


Takaisin