Uutiset

25.04.2019 klo 11:44

Ryhmänjohtajia kaivataan!

Tämä toimintakausi alkaa hiljalleen olla paketissa, mutta katseita on siirretty jo tulevaan syksyyn. Syksyn johtajatilanne...

21.04.2019 klo 10:44

Perhepartioon??

Toukokuussa aloitetaan tulevan mietiskely. Jos sinua kiinnostaa nähdä, millaista perhepartio on Hirvenhiihtäjissä ja...

01.04.2019 klo 19:28

Lähde mukaan reissuun!

Lähde mukaan reissuun! Hollolan Hirvenhiihtäjät matkaa Tampereelle partioparaatiin 5.5. Linja-auto lähtee...

15.03.2019 klo 19:31

Johtatulien ilmoittautuminen on alkanut - Kassarotan terveiset

JOHTAJATULET HÄMEENLINNAN EVOLLA 30.8.–1.9.2019 Johtajatulet on ainutlaatuinen johtajuusseminaari, joka...

23.02.2019 klo 20:16

Hollolan hirvenhiihtäjät toivottaa hyvää muistelemispäivää!

HHH vietti muistelemispäivää jo 19.2. pikku-tiilijärven ympäristössä. 49...
Samoajat ja tarpojat fillaroimassa Tennilän maastoissa

Alunperin koko viikonlopun tapahtumaksi suunniteltu Fillarihaikki typistyi lopulta päiväretkeksi ilmeisesti kun lauantaiksi luvatut monsuunisateet karkoittivat osallistujat pois. Lopulta kuitenkin 15 rengasparia lähti kiitämään sunnuntaiaamuna pitkin sateen kastelemia asfalttiteitä.

Myrskyn jälkeen on poutasää lauloi Kari Tapio jo aikakaan. Se päti myös tänään kun saimme koko päivän nauttia mitä upeimmasta syyssäästä -aurinko paistoi ja lämmitti meitä matkallamme. Päivän ensimmäinen stoppi oli lypsytilalla ihmettelemässä lehmiä, joista kuulimmekin monenmoisia faktoja ja teimme lähempää tuttavuutta. Monille tuli yllätyksenä lehmän kerhea kieli!

Matkamme jatkui kohti seuraavaa maatilaa, jossa pääsimme ihmettelemään monenmoisia eläimiä! Oli kaneja, lampaita, hevosia, kanoja sekä possu. Kaikista eniten ihastuttivat hyppivät kanat, sekä vapaana laiduntava porsas. Tämän jälkeen katsoimme taivaalle ja huomasimme auringon nousseen lakikorkeuteen eli kello olisi lähemmäs puoltapäivää -olisikin aika lähteä ajamaan kohti suunniteltua ruokapaikkaamme. Matkalla pieni ketunlenkki avasi osalle porukasta mahdollisuuden kokeilla maastopyöräilytaitojaan. Paikoitellen jopa haastava maasto-osuus osoittautui kuitenkin nopeaksi, sillä olimme puoli tuntia nopeammin ruokapaikalla kuin muu ryhmä. Perillä laitoimme ruokakunnille trangiat pöhisemään ja jäimme odottelemaan muiden saapumista.

Lopulta kaikki oli saatu jälleen kokoon ja ruuanlaitto saattoi alkaa todenteolla. Kovimmat kulinaristit paistelivat itselleen tattikastikkeen muun ruuan lisäksi. Mahat täynnä lähdimme ajamaan kohti Kiikkua, jossa lämpimät saunat sekä seuraava eväs jo meitä odottelivatkin. Matka taittui joutuisasti ja perille saavuttuamme huolsimme käyttämämme trangiat ja siirryimme lämpimiin saunoihin. Saunoista saattoi pulahtaa virkistävään 14 asteiseen veteen uimaan. Lopuksi pääsimme nauttimaan Essin leipomista omenaherkuista ja makkarasta.

Kiitos kaikille osallistujille ja järjestäjille!

Fillarihaikki
Takaisin