Uutiset

23.01.2020 klo 09:24

Tervetuloa muistelemispäivään!

Tervetuloa HHH:n muistelemispäivään ti 18.2.2020! Muistelemispäivänä juhlitaan...

07.01.2020 klo 17:17

Välipamaus 2020

Välipamaus 2020 keräsi kolmekymmentä samoajaa, vaeltajaa ja aikuista suunnittelemaan kevään 2020 toimintaa Kutajoen...

01.12.2019 klo 17:29

LPHS:n retki Pinnolaan 11.-13.10.

Seikkalija ryhmä Lentävätpotatohirvisarviset kävivät lokakuussa retkellä pinnolassa. Alta löytyy...

29.11.2019 klo 08:38

Nuija kävi syyskokouksessa!

Lippukunnan syyskokouksessa 20.11. nuija viuhui kovaan tahtiin! Syyskokouksessa hyväksyttiin lippukunnan ensi vuoden...

25.11.2019 klo 21:43

Partiokirkko 6.12.

Partiokirkko 6.12. Holloan Hirvenhiihtäjien perinteinen partio- ja lupauksenanto kirkko järjestetään Hollolan...
Vahva ja imukykyinen vuositarina

 Moikka me ollaan tarpojavartio Vesikansasta, nimeltä : ”vahvat ja imukykyiset” yhdistelmädeluxevalomiekkaoravat. Olemme osallistuneet moniin eri tapahtumiin kuluneen partiovuoden aikana. Tässä teille parhaita paloja vuodestamme. Vuoteemme on kuulunut mm. syömistä, retkeilyä, kisailua ja tietysti paljon naurua Jos touhumme kiinnostavat enemmän meidät löytää Instagramista nimimerkillä @yhistelmadeluxvalomiekkaoravat .

Partiovuotemme ensimmäinen tapahtuma oli lokakuussa järjestetty KITT eli koko ikäkauden tarpoja tapaaminen. KITT järjestettiin tänä vuonna Helsingissä. Pääsimme vierailemaan Helsingin kaupunginteatterilla ja Kiasmassa. Kuitenkin jälkikäteen kun reissua ajattelee, mieleen ensimmäisenä tulee vain Hesburger-reissu, jossa tilauksessa ryhmäläisillemme Ansalle ja Mirolle tuli normikokoiset ateriat, vaikka he tilasivatkin ateriansa isonnettuina.

Kuva, joka sisältää kohteen henkilö, lumi, sisä, tasoKuvaus luotu automaattisestiMarraskuussa oli ”Hiipparin” eli Hiipivä Haamu-kilpailun vuoro. Ennen kilpailua teimme ahkerasti aivan älyttömän vaikeita ennakkotehtäviä. Asuvalinnan kanssa oli hieman ristiriitaisuuksia, joka johti siihen, että asuja ommeltiin kilpailua edeltävänä päivänä johtajamme Jennan kotona hiki hatussa kuusi tuntia. Kisan pukuteemana oli hirviöt, joten päädyimme asun kanssa hattivatteihin ja vaikka itse sanommekin, ne oli tosi hienoja. Teimme myös kisanumeromme ilmapuntariksi. Itse kisaan lähdimme, niin kuin aina hyvin suurella kilpailuvietillä, mutta päivästä muodostuikin hauska yhdessä hengailemisen päivä, jota muistelemme melkein jokaisella kolokerralla nykyäänkin. (Tai ehkä lähinnä muistelemme sitä, kun näimme metroasemalla Tuure Boeliuksen ja otimme hänen kanssaan yhteiskuvan) Marraskuussa meillä oli myös oman vartion retki Rankisella. Söimme ihan älyttömän määrän herkkuja ja pidimme hauskaa.

 

 

 

 

Lippukuntamme puurojuhlaan teimme näytelmän, jota harjoittelimme jälleen kerran hiki hatussa. Joulun alla järjestimme myös vartiomme pikkujoulut, jonne käymään tuli hattivatti joulupukki. Jälleen kerran söimme ihan älyttömästi herkkuja ja saimme kivoja lahjoja.

Koska ryhmänjohtajamme ovat lähdössä ensi kesän Jamboreelle Amerikkaan, pidimme myös ryhmämme kesken Amerikka-illan, jossa teimme Amerikka-teemaista ruokaa. Ruokalistaan kuuluivat sairaan hyvät halloum-hampparit, liian tuliset bataattiranskalaiset ja liian laimeata pirtelöä jälkiruuaksi.

Lippukuntamme 60-vuotis juhlavuoden kunniaksi järjestetty talvijuhlaleiri oli meille myös mieluisa. Hieman kaiveluttamaan meitä jäi se, kun me teimme kaiken ja tietyt eräät samoajajohtajat (vinkvink) vain seisoskelivat. Leiri oli ihan sairaan hauska, paitsi ei varmaan tällä porukalla mikään ole tylsää 😊

Keväällä huhtikuussa oli tarpojaretken aika. Koska Henna ja Jenna järjestivät retken pääsimme mukaan kauppareissulle. Siellä opimme, ettei Hennan kanssa kannatta missään olosuhteissa kauppaan, jos haluaa säästyä raivareilta. Jälleen ostettiin älytön määrä herkkuja ja tietysti meidän lempparia – muumilima, jota tulikin sitten ostettua 6 litraa. Retkelle osallistuivat siis myös muut lippukuntamme tarpojat. Retkellä teimme linnunpöntöt, pelasimme pesäpalloa puupallolla ja lapiolla ja herätettiin muut tarpojat keskellä yötä, josta muut eivät kauhean paljon tykänneen, mutta meillä ainakin oli hauskaa. Retki oli huippu jälleen kerran!

Lippukunnan juhlavuoden juhlan kakkukilpailuun meidän oli tietysti osallistuttava. Kokoonnuimme ryhmäläisemme Lauran kotiin yhdessä leipomaan ja koristelemaan kakkua juhlaa edeltävänä päivänä. Kakkumme ei voittanut, josta olemme edelleen katkeria ja lohdutuspalkinnoksi saimme suklaamunia, joita Ansa ei edes pystynyt syömään. Juhlassa kuitenkin riitti iloa ainakin muille, kun viihdytimme heitä jälleen kerran mahtavalla näytelmällämme. Edes sanat eivät riitä sitä kuvaamaan, mutta se kerrottakoon, että hattivatit olivat jälleen mukana.

Huhtikuun loppupuolella osallistuimme Jämsässä järjestettyyn piirinmestaruuskilpailuun. Siellä opimme kantapään kautta, että rastikäsky kannattaa huolella lukea läpi. Jäimme kisassa neljänsiksi huonojen tuomareiden takia, jotka olivat epäoikeudenmukaisia. Myös tästä olemme edelleen ERITTÄIN katkeria. Katkeruutemme seurauksena ja kilpailuviettimme vuoksi meidän oli osallistuttava tarpojien kevätmestaruuskisa Jätti2019, joka järjestettiin Raisiossa. Kisat menivät hyvin, olimme seitsemänsiä. Vielä joskus tavoitteenamme on päästä mitalisijoille.

Lempiaikamme vuodesta eli paraatiaika Tampereella koitti toukokuun alussa. Paraatin yhteydessä ollaan käyty aina perinteisesti Särkänniemellä, joka on parasta ikinä. Jälleen kerran söimme paljon, nauroimme ja huusimme niin kovaa, että kanssaolijat eivät luultavasti nauttineet, mutta me nautimme, joka on tärkeintä. Särkänniemellä uskaltauduimme jännittäviinkin laitteisiin, vaikka aluksi monia meistä pelotti.

Toukokuun lopussa menimme kesän alkamisen kunniaksi Hoplopiin, joka myös parasta ikinä. Meillä oli varattuna oma synttärihuone ja riehuimme paikassa yli kolme tuntia. Harmiksemme Jesse viihtyi juhlissa vain ruokailun ajan ☹ Muuten meillä oli tosi hauskaa. Viimeisellä kolokerralla menimme päiväretkelle Lapakistoon jossa jälleen kerran söimme ERITTÄIN paljon. 

Tässä oli jonkinnäköinen tiivistelmä vuodestamme. Ensi vuonna sama meno jatkuu! Hyvää kesälomaa kaikille!! (ja muistakaa seurata meitä Instagramissa!!!!! ja syödä paljon😊)

 
kirjoittanut: Jessica Mäkelä, Henni Kallio ja Jenna Kallio
 
 
 

Takaisin