Uutiset

05.10.2020 klo 14:31

Etsitään huipputyyppejä huippupesteihin!

Oletko sinä HHH:n uusi lippukunnanjohtaja , taloudenhoitaja tai merkkisihteeri? Lippukunnanjohtaja...

05.08.2020 klo 09:38

Hollolan Hirvenhiihtäjien kauden aloitustapahtuma 13.8.

Hollolan Hirvenhiihtäjien kauden aloitustapahtuma torstaina 13.8.2020 klo 18. Sovituksenkirkolla. Aloitustapahtumassa...

19.05.2020 klo 19:55

Johtajaneuvoston muistio ja ohjeita kolon avaimista

Johtajaneuvoston muistio löytyy nettisivuilta sekä tästä ! Ryhmänjohtajille on saapunut lippukunnanjohtajat...

17.05.2020 klo 12:09

Alkupamaus 2020

Tervetuloa kaikki HHH:n jäsenet samoajista aikuisiin ALKUPAMAUKSEEN 7.-8.8.2020 B-P majalle Siikaniemeen! Jos korona suo niin...

07.05.2020 klo 15:16

Hollolan Hirvenhiihtäjien toiminta keväällä ja kesällä 2020

TIEDOTE Suomen partiolaiset julkaisi 6.5.2020 tarkennuksia linjauksiin koskien partiotoiminnan jatkumista valtakunnallisesti koronapandemian...
Hollolan Hirvenhiihtäjien toiminta keväällä ja kesällä 2020
TIEDOTE

Suomen partiolaiset julkaisi 6.5.2020 tarkennuksia linjauksiin koskien partiotoiminnan jatkumista valtakunnallisesti koronapandemian aikana. Nostona oleellisimpia ohjeistuksia:

-        31.3. tiedotetun mukaisesti, kasvokkain tapahtuvaa ryhmä- ja viikkotoimintaa ei toteuteta koloilla enää kevään aikana.

-        Korkeintaan 10 hengen partiotapahtumia voidaan järjestää 14.5. alkaen. Tapahtumia voivat olla esimerkiksi johtajistojen kokoukset, ryhmien kauden päätöskokoontumiset sekä leiripaikka- ja venetalkoot. 

-        Korkeintaan 50 hengen partiotapahtumia voi järjestää 1.6. alkaen huomioiden hygienia- ja turvallisuusohjeet tarkasti (kts. alla). Tapahtumia voivat olla esimerkiksi hallintoon liittyvät kokoukset, päiväretket, purjehdukset ja yön yli kestävät retket ja leirit.  

Kokonaisuudessaan SP:n tiedotteen voit käydä lukaisemassa täältä: https://www.partio.fi/ajankohtaista/kasvokkain-tapahtuva-partiotoiminta-voi-kaynnistya-vahitellen-ohjeet-kesan-partiotoimintaan/

 

Vaikutukset Hollolan Hirvenhiihtäjien toimintaan kevään ja kesän aikana

Hollolan Hirvenhiihtäjien hallitus on linjannut noudattavansa edellä mainittuja ohjeistuksia sekä tarkentavansa muutamia kohdista:

  • Kasvokkain tapahtuvaa viikkotoimintaa ei järjestetä kevään 2020 aikana.
  • Ryhmät voivat järjestää 1.6.2020 jälkeen päiväretkiä halutessaan. Nämä tilaisuudet tulee ilmoittaa hallitukselle vähintään viikkoa etukäteen. Päiväretkillä tulee olla huomioituna hygieniaan ja kaikkien osallistujien turvallisuuteen liittyvät erityisen huolellisesti seikat.
  • Yön yli kestäviä retkiä tai muita tapahtumia ei tule järjestää, koska retkiolosuhteissa riittävästä hygieniasta tai sairastapauksissa eristämisestä ei voida huolehtia riittävällä tarkkuudella. Tämä tarkoittaa esimerkiksi Päätösvaelluksen peruuntumista.
  • Kaikkiin tapahtumiin tulee ilmoittautua Kuksan kautta.

Muutokset suuntaan tai toiseen nopeallakin aikataululla ovat mahdollisia riippuen valtakunnallisesta epidemiatilanteesta. Jatketaan kuitenkin hyvää ja monipuolista partiotoimintaa myös näin poikkeusaikoina!

 
Hollolan Hirvenhiihtäjät ry
Lippukunnanjohtaja
Joona Halinen

 


Takaisin