Uutiset

29.07.2021 klo 13:39

Syyskauden aloitustapahtuma 17.8. kello 18

Hollolan Hirvenhiihtäjien uusien ja vanhojen partiolaisten ilmoittautuminen syksyn partioryhmiin tapahtuu 17.8. kello 18 vielä...

20.07.2021 klo 18:39

Nuotioilta aikuisille 27.7.

Nuotioilta aikuisille Hollolan Hirvenhiihtäjät etsii 10-12-vuotiaille seikkailijoille aikuisia ryhmänjohtajia. Et tarvitse...

22.05.2021 klo 11:30

Hollolan Hirvenhiihtäjät etsii sampoa syksyllä aloittavalle uudelle ryhmälle

Tuu mukaan! Hollolan Hirvenhiihtäjät etsii sampoja eli aikuisia ryhmänjohtajia 10-12-vuotiaille seikkailijoille...

14.04.2021 klo 17:51

Vuoden Hirvi ja Hirvein Hiihtäjä 2020

Vuoden Hirvi ja Hirvein Hiihtäjä 2020 HHH on muistanut vuosittain ansioituneita Hirvenhiihtäjiä...

26.04.2021 klo 18:11

Linturalli 15.5.2021

Hei nyt se on taas täällä, nimittäin linturalli. Jos haluat oppia tunnistamaan uusia lintulajeja tai...
Tiedote kevään toiminnasta

Päivitetty 8.4.

Lippukunnan hallitus on laatinut seuraavan tiedotteen liittyen kevään toimintaan. Lippukunta noudattaa piirin ja Suomen Partiolaisten alueellisia ohjeistuksia ja suosituksia omassa toiminnassaan.

 

Viikkotoiminta
Lippukunnan hallitus suosittelee vahvasti ryhmien viikkotoimintaa järjestettäväksi pääsääntöisesti ulkona, riittävillä turvaväleillä ja -välineillä.


Vuonna 2007 syntyneiden ja vanhempien partiotoimintaa voidaan jatkaa ulkona enintään 6 hengen ryhmissä, mikäli turvavälejä voidaan aidosti noudattaa. Sisällä tapahtuva harrastustoiminta on keskeytetty.


Vuonna 2008 syntyneiden ja sitä nuorempien, oman vakiintuneen ryhmän kesken tapahtuvaa toimintaa voidaan jatkaa noudattaen OKM/THL turvaohjeistusta sekä piirin ohjeistuksesta löytyvää Aluehallintoviraston päätöstä. Lippukunta suosittaa näilläkin ryhmillä toiminnan järjestämistä ulkotiloissa. Ryhmänjohtajat tiedottavat ryhmien jäseniä tarkemmin viikko- ja retkitoiminnan järjestämisestä.

Piirin nykyiset rajoitukset on voimassa 30.4.2021 saakka. Lue lisää Piirin alueellisista rajoituksista tästä!

Kevään tapahtumat, retket ja leirit

Tulevan kevään lippukunnan yhteiset tapahtumat ja retket on peruttu tai siirretty järjestettäväksi myöhemmin ensi syksynä tai ensi vuonna. Kevään lippukuntaretki ja keltainen riihitys on siirretty tältä keväältä, samoin lippukunta kisat. Kesän lippukuntaleiri on siirretty tältä vuodelta ensi kesäksi.

Perinteinen linturalli pyritään järjestämään 15.5. Tapahtuman järjestämisessä noudatetaan kuitenkin ajankohtaisia ohjeistuksia. Lisätietoa linturallista kerrotaan myöhemmin tapahtuman lähestyessä.

 

Ryhmänjohtajille!

Mikäli 2008 syntyneiden ja sitänuorempien partiokerta tai sen osa halutaan kuitenkin järjestää sisätiloissa, tulee ryhmänjohtajan laatia kirjallinen suunnitelma toimenpiteistä ja menettelyistä, joilla kontaktit ja tartunnat voidaan aidosti välttää. Ryhmänjohtaja vastaa myös tapahtumapaikan (kolo, kerhohuone tms.) pintojen ja muiden kohteiden puhdistamisesta partiokerran jälkeen. Suunnitelma tulee esittää johtokolmikolle hyväksyttäväksi hyvissä ajoin ennen sisätiloihin suunniteltua partiokertaa.

 


Takaisin