Uutiset

19.05.2020 klo 19:55

Johtajaneuvoston muistio ja ohjeita kolon avaimista

Johtajaneuvoston muistio löytyy nettisivuilta sekä tästä ! Ryhmänjohtajille on saapunut lippukunnanjohtajat...

17.05.2020 klo 12:09

Alkupamaus 2020

Tervetuloa kaikki HHH:n jäsenet samoajista aikuisiin ALKUPAMAUKSEEN 7.-8.8.2020 B-P majalle Siikaniemeen! Jos korona suo niin...

07.05.2020 klo 15:16

Hollolan Hirvenhiihtäjien toiminta keväällä ja kesällä 2020

TIEDOTE Suomen partiolaiset julkaisi 6.5.2020 tarkennuksia linjauksiin koskien partiotoiminnan jatkumista valtakunnallisesti koronapandemian...

20.05.2020 klo 15:54

Hollolan Hirvenhiihtäjien omat geokätköt

Hollolan Hirvenhiihtäjien omat geokätköt Olemme piilottaneet Tiilikankaan ja Hollolan kirkonkylän alueille lippukuntamme...

12.05.2020 klo 12:17

Etäpartiota HHH:ssa

Vaikka partiotoiminta on tällä hetkellä fyysisesti taolla ei se tarkoita suinkaan sitä, että toiminta kokonaan...
Kutsu HHH:n pääsiäisvaellukselle 1.-5.4.2010

 

Hei!
 
 
Nyt on aika valmistautua taas pääsiäisen viettoon. Ja mikä olisikaan parempi tapa viettää pääsiäistä kuin hiihdellä aurinkoisilla keväthangilla Ilomantsissa. Aurinkoa en voi tietenkään luvata, mutta luotan siihen että keväthanki löytyy.
 
HHH:n pääsiäisvaellus suuntautuu tällä kertaa Koitajoen alueelle Ilomantsissa. Matka taittuu hiihtäen ja yövymme teltoissa, joten talviretkeilyvarusteet on syytä olla kunnossa. Koska vaellus hiihtäen ja talviolosuhteissa on vaativampi kuin kesällä, edellytetään lähtijöiltä tiettyjä perustietoja talviretkeilystä.
Ajankohta: 1.-5.4.2010
Kohderyhmä: HHH:n jäsenet (2010 jäsenmaksu maksettu) tarpoja-ikäkaudesta ylöspäin
Vaadittava retkeilykokemus: vähintään yksi yli yön kestävä talviretki (majoitus teltassa tai laavussa, kämppäretkiä ei lasketa)
Budjetti: 50 €/hlö (sis. matkat, ruuat, seuran ja ohjelman)
 
Budjetti on ohjeellinen enimmäiskustannus ja tarkentuu vielä ennen lähtöä. Siihen vaikuttaa mm. lähtijöiden määrä ja vaellusryhmän kohdennettu yhteinen varainhankinta (talkoot ym. joilla kerätään rahaa vaelluksen kuluihin). Matkat taitamme henkilöautoilla, sillä julkiset kulkuyhteydet Ilomantsiin ovat heikohkot käytettävissä olevaan aikaan nähden.
 
Aikatauluista:
Ilmoittautuminen viim. 7.3. (tiedot lähtijöistä vaelluksen johtajalla)
Ennakkotapaaminen 17.3. (katsotaan lähtijät, jaetaan ruokailuryhmät, tsekataan varusteet, tutustutaan reittisuunnitelmaan jne.)
 
Vaellukselle lähtö to 1.4. noin klo 15 Hollolasta. Perillä Koitajoella Ilomantsissa n. klo 20-21.
2.4.-5.4. vaeltamista hiihtäen
Paluu 5.4. lähtö Ilomantsista noin klo 14-15, perillä Hollolassa n. klo 20.
 
Vaelluksen jälkitapaaminen järjestetään toukokuussa, kun vaelluksen vaivat ovat hieman haalenneet ja muistot saaneet hienonhienon kultauksensa ajan kanssa.
 
Vaellukselle ilmoittautuminen tapahtuu tarpojien osalta vartionjohtajille, jotka toimittavat tiedot vaelluksen johtajalle. Alle 18-vuotiaat lähtijät palauttavat vartionjohtajalleen tai suoraan vaelluksen johtajalle ilmoittautumis- ja suostumuslomakkeen täytettynä, jonka voit ladata tästä. Täysi-ikäiset eli vaeltajat ja ”aikuiset” (+23 v) ilmoittautuvat sähköpostitse suoraan vaelluksen johtajalle. Sähköpostitse ilmoittautujilla tulee olla postissa oheisessa ilmoittautumislomakkeessa kysytyt tiedot.
 
Ilmoittaudu pian, mukaan mahtuvat vain ihan kaikki ilmoittautuneet! Viimeinen ilmoittautumispäivä on sunnuntai 7.3.
Vaeltajat ja +23:t HUOM! Laita ilmoittautumiseen tiedoksi, onko sinulla mahdollista tarjota auto käyttöömme matkoihin. Polttoaineet maksetaan tietysti vaelluskassasta.
 
Lisätietoja voi kysyä sähköpostitse tai puhelimitse vaelluksen johtajalta. Koitajoen alueesta löytyy lisää tietoa www-osoitteessa:
http://www.luontoon.fi/page.asp?Section=6581
 
 
Nyt on unohtumaton retki tiedossa, lähde mukaan!
 
 
Vaellusterveisin,
 
Jantunen (Janne Ristolainen)
vaelluksen johtaja
 
janne.ristolainen (a) ramboll.fi
040 562 9739

Takaisin