Vaeltajat

Vaeltajat , 18-22-vuotiaat, toimivat projektien mukaisissa ryhmissä tai oman tai naapurilippukunnan vaeltajien kanssa kaikki yhdessä. Vaeltajaryhmässä eli vartiossa on 3–5 vaeltajaa. Vaeltajavartio kokoontuu 1–2 kertaa kuussa. Samaan ikäkauteen kuuluva vartionjohtaja suunnittelee ja johtaa vaeltajien toimintaa. Ikäkauden aikuinen, luotsi, ohjaa vaeltajan henkilökohtaisen kehityssuunnitelman tekemistä ja toteutumista. Vaeltajien ohjelma

Lippukunnassamme ei ainakaan tällä hetkellä ole virallisesti erillisiä vaeltajaryhmiä, mutta nuoria johtajia on paljon ja omaa toimintaa järjestetään ahkerasti. 

Partioleirejä ulkomailla

Vaeltajaryhmä Lampunvarjostimet

Hirvenhiihtäjien vaeltajaryhmä Lampunvarjostimet koostuu viidestä hulvattomasta ja mielenvikaisesta lampsijasta. Samoajaryhmä Lampunvarjostimien kalman hajuisesta haudasta noussut ja uudelleen syntynyt vaeltajaryhmä jatkaa saman saunan takaa, minne sitä edeltänyt samoajaryhmä lahdattiin. Epäsäännöllisen säännöllisesti toimiva vaeltajaryhmä kyseenalaistaa oman olemassaolonsa yhdessä muun lippukunnan kanssa. Mehukkaiden salaliittoteorioiden paisuttelemana Lampunvarjostimet ovat omassa angstissaan ja opiskelustressissään painuneet näkymättömin lippukunnan kulissien takana vaikuttavaksi suureksi ja mahtavaksi näkymättömäksi voimaksi. Salaseuraksi lukeutuvat Lampunvarjostimet ovat lippukunnan kolon ja kämppien kosteissa ja pimeissä nurkissa viihtyviä mörrimöykkyjä. Kukaan ei enää edes tiedä ovatko he oikeasti olemassa, joten heillä on samanlainen mystinen maine kuin Pinnolan erakolla. Itse asiassa Lampunvarjostimet ja Pinnolan erakko viettävätkin usein yhdessä aikaa ratsastaen karhuilla.