Perhepartiotoiminta Hollolan Hirvenhiihtäjissä


Perhepartio on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille yhdessä huoltajan kanssa ja siellä tarjotaan esimakua siitä, mitä yli 7-vuotiaat ja aikuiset voivat partiossa tehdä, tutustutaan muihin partiolaisiin sekä partiolaisten perinteisiin ja arvoihin. Perhepartio antaa partiotoiminnasta kiinnostuneille lapsiperheille mahdollisuuden tutustua partiotoimintaan ja viettää mukavia hetkiä luonnossa yhdessä toisten perheiden kanssa säännöllisesti kaksi kertaa kuukaudessa. Kerran kuukaudessa tiistaisin askarrellaan kololla ja sunnuntaisin tehdään retkiä lähialueella.

Perheet ja perhepartion johtaja ideoivat perhepartion toimintaa yhdessä. Toimintakaudella 2019-2020 tarkoituksena on toteuttaa Suomen partiolaisten perhepartio-ohjelmaa eli viettää aikaa luonnossa erilaisia ulkoilma-aktiviteetteja harrastaen, esimerkiksi luonnontutkimista, retkitaitojen harjoittelua, taskulamppuretkiä, suunnistusta, leikkimistä, askartelua ja tietenkin nuotiolla omien eväiden syömistä.

Perhepartio osallistuu myös lippukunnan toimintaan, esimerkiksi retkiin ja tapahtumiin.
Hollolan Hirvenhiihtäjien perhepartiotoimintaan osallistuvat aikuiset (vähintään yksi aikuinen/perhe) maksavat Suomen Partiolaisten jäsenmaksun (I-jäsen). 4-6-vuotiaat perhepartiolaiset maksavat III-jäsenen maksun ja 0-3-vuotiaat eivät maksa jäsenmaksua. 0-3-vuotiailla on partiovakuutus voimassa vanhemman ollessa partion jäsen ja maksanut jäsenmaksun. Heillä ei ole muut jäsenetuudet voimassa. Lapset ovat perhepartiossa aina vanhempiensa vastuulla.

Ensimmäinen perhepartion tapaaminen on sunnuntaina 8.9.2019 Vesikansassa Kalliolaavulla. Saat tarkemmat ajo-ohjeet lähempänä ensimmäistä tapaamista. Perillä meillä on tiedossa mukavaa yhdessäoloa, leikkiä ja toisiimme tutustumista sekä nautimme nuotiolla omia eväitä.


Syksyn ohjelma:
Sunnuntai 8.9. klo 10-12 Vesikansan Kalliolaavu
Tiistai 24.9. klo 17-18.30 Vesikansan seurakuntatalo
Tiistai 8.10. klo 17-18.30 Sovituksen kirkko
Sunnuntai 27.10. Klo 10-12 retki
Tiistai 5.11. klo 17-18.30 Sovituksen kirkko
Sunnuntai 24.11. klo 10-12 retki
Tiistai 3.12. klo 17-18.30 Sovituksen kirkko
Perjantai 6.12. Lupauksenantokirkko, Hollolan vanha kirkko
Joulukuu Lippukunnan puurojuhla

Ota seurantaan Facebookissa Perhepartio Hollolan Hirvenhiihtäjät, sillä tiedotus ja tapahtumiin ilmoittautuminen löytyy sieltä.

Lisäinfoa sähköpostitse Martalta eli Satu Ketolaiselta: satu.ketolainen (a) hotmail.fi