Vuoden hirvi ja hirveinhiihtäjä 2020

HHH on muistanut vuosittain ansioituneita Hirvenhiihtäjiä itsenäisyyspäivän partiokirkossa. Viime vuonna perinteinen partiokirkko jouduttiin perumaan koronan vuoksi ja HHH:n kiertopalkinnot iso ja pikku hirvi ovat odottaneet joulukuusta asti saajiensa julkistamista. Tänään vihdoinkin Hirvet luovutettiin vuonna 2020 ansiokkaasti toimineille Hirvenhiihtäjille ja saajat yllätettiin kotonaan hallituksen etäkokouksen aluksi.

Vuoden Hirvi jaetaan kuluneen vuoden aikana ansiokkaasti, positiivisesti ja aktiivisesti toimineelle täysi-ikäiselle Hirvenhiihtäjälle. Vuoden Hirven 2020 sai Maaret ”Letti” Liljaniemi. Letti toimi vastuuntuntoisesti ja innostavasti HHH:n hallituksessa ohjelmajohtajana ja apulaislippukunnanjohtajana sekä tarpojavartion luotsina. Letti osallistui lippukunnan toimintaan aktiivisesti. Letti on luotettava, tuntee vastuunsa ja tarttuu toimeen asiassa kuin asiassa.

Hirvein Hiihtäjä jaetaan kuluneen vuoden aikana positiivisesti ja aktiivisesti toimineelle alle 18-vuotiaalle Hirvenhiihtäjälle. Hirvein Hiihtäjä palkinnon 2020 sai Jenna ”Jena” Kallio. Jenna toimi aktiivisesti HHH:n hallituksessa, tarpojien ikäkausivastaavana ja somettaa lippukunnan tileillä. Jena on hoitanut pestinsä esimerkillisesti, on aktiivisesti mukana lippukunnan toiminnassa ja luo positiivista ilmapiiriä. Jena kehittää itseään ihmisenä ja hänen partiopolkunsa on nousujohteinen.

Letti ja Jenna: kiitos, että olette aktiivisesti mukana Hollolan Hirvenhiihtäjien toiminnassa!